Η κατασκευή πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τέλη του Δεκέμβρη 2019, στην Ελάτη Παρνασσού. Πρόκειται για δυο τριφυλλα ανοιγόμενα παράθυρα σε απομίμηση χρώματος ξύλου, σειράς 109c albio EXALCO. Τα παραθύρα αν και εκτός προδιαγραφών στις διαστάσεις, με ειδικές τροποποιήσεις από το εξιδεικευμένο συνεργείο της εταιρείας KALLIDOMO αποτελούν ενδεχωμένος την μοναδική κατασκευή τέτοιου είδους σε αυτές τις διαστάσεις στην εγχώρια αγορά. Η επιθυμία του πελάτη ήταν συγκεκριμένη και εμείς την υλοποιήσαμε με επιτυχία! Τα παράθυρα λειτουργούν εξαιρετικά! Ένα φύλλο ανοιγει προς την μια κατευθυνση και τα δυο φυλλα διπλώνουν μεταξυ τους και ανοίγουν ως ένα φύλλο παράθυρο. Με αυτόν τον τρόπο δυο μεγάλα ανοιγματα, 3 μέτρα το κάθε ένα και σε ύψος 2,40 μέτρα, εξοπλίστηκαν εργονομικά, λιτά, και με μια μινιμιλαστική τεχνοτροπία όπου κάθε άλλη πρόταση δεν εξυπηρετούσε τις επιθυμίες του αρχιτέκτωνα και του πελάτη του.

Το έργο περιείχε και άλλα κουφώματα, συρόμενα και ανοιγόμενα με ρολά εξωτερικά με χωνευτούς οδηγούς μέσα στην πέτρα, που χάρισαν ένα φινετσάτο αισθητικό αποτέλεσμα, όπως άλλωστε θα ταίριαζε σε μια οικεία όπως αυτή.

Το κόστος των κουφωμάτων κυμάνθηκε σε χαμηλό και προσιτό επίπεδο παρόλο τον βαθμό δυσκολίας. Η εταιρεια εμμένει δυνατά στις χαμηλές τιμές συμμετέχωντας δυναμικά στον ανταγωνισμό.

https://www.kallidomo.gr

ΤΡΙΦΥΛΛΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ, ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ

ΤΡΙΦΥΛΛΟ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ