ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

ΤΕΧΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ

Αγαπητέ πελάτη

Επί 17 χρόνια μας εμπιστευτήκατε και σας εξυπηρετήσαμε:

ΕΥΓΕΝΙΚΑ – ΠΟΙΟΤΙΚΑ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ

Για τους ίδιους λόγους παραμένουμε στην αγορά και προσπαθούμε να συμπορευτούμε μαζί σας και στα δύσκολα.

Γνωρίζουμε! Οι ανάγκες μεγάλες, οι δυνατότητες μικρές, οι πιθανότητες να  < δυσαρεστηθείτε > με τους αυτοαποκαλούμενους μάστορες – εργολάβους, αρκετές.

Έχουμε τη γνώση και την εμπειρία να σας ενημερώσουμε και να σας βοηθήσουμε να κάνετε τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό τεχνικών προδιαγραφών, διακοσμητικής άποψης και οικονομικής δυνατότητας.

ΤΕΧΝΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ μελέτη για εργασίες διαμόρφωσης – ανακαίνισης

Η τεχνική μελέτη  προϋποθέτει να έχουμε αποφασίσει ότι θα προβούμε σε ενέργειες ανακαίνισης – διαμόρφωσης  μίας κατοικίας  ή ενός επαγγελματικού χώρου , η οποία προηγείται των ερευνών  και εργασιών που θα πραγματοποιήσετε.

Βήμα 1        Καλείτε στον χώρο που επιθυμείτε να διαμορφώσετε – ανακαινίσετε μια τεχνική ομάδα για αποτύπωση του χώρου και καταγραφή εργασιών που επρόκειτο να γίνουν.

Βήμα 2        Επισκεφτείτε το γραφείο – έκθεση της τεχνικής ομάδας, για επιλογή  υλικών  – ποιότητες – τεχνικές προδιαγραφές και καθορίστε  τον ιδανικότερο τρόπος εκτέλεσης εργασιών, βάσει των αναγκών και λειτουργιών του χώρου σας.

Βήμα 3       Μετά την ολοκλήρωση των δύο παραπάνω κινήσεων η τεχνική ομάδα αφού μελετήσει τις ανάγκες του χώρου, θα προβεί στην έκθεση της τεχνικής περιγραφής  - κόστος εργασιών και χρονοδιάγραμμα των εργασιών, βάσει των υλικών και προδιαγραφών που καθορίσατε.

Βήμα 4       Μετά την τεχνική – οικονομική μελέτη είσαστε σε θέση να προβείτε σε έρευνα αγοράς από γραφεία ή μεμονωμένους τεχνίτες για την έκδοση προσφορών.  Μόνο όταν πάρετε διάφορες προσφορές για την ίδια μελέτη θα είστε σε θέση να επιλέξετε.

Βήμα 5       Ανάθεση του έργου σε γραφείο – εργολάβο  – τεχνίτη που θα διεκπεραιώσει τις εργασίες βάσει της τεχνικής περιγραφής  και προσφοράς που εξέδωσε.

Βήμα 6       Παραλαβή του έργου βάσει της τεχνικής περιγραφής και του αρχικού προϋπολογισμού.

 

Πλεονεκτήματα  τεχνικής  μελέτης.

  1. Η τεχνική μελέτη κρίνεται απαραίτητη για την αποφυγή άσκοπης περισυλλογής προσφορών από μη έμπειρους τεχνίτες – γραφεία – εργολάβους (χωρίς  εμπειρία - γνώση).
  2. Διασφάλιση της καλής εκτέλεσης των εργασιών βάσει των προσυμφωνηθέντων.
  3. Διατήρηση της ποιότητας των υλικών που έχουμε καθορίσει και όχι σαν αυτά, περίπου ή ίδια με αυτά.
  4. Διασφάλιση του αρχικού προϋπολογισμού.
  5. Μη άσκοπη σπατάλη του πολύτιμου χρόνου σας.

 

Η ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ - ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ  ή οποιαδήποτε άλλη εργασία οικοδομικής φύσεως κατοικιών - επαγγελματικών χώρων,  έχει πολλούς παραμέτρους που την καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη (για κάποιον μη γνώστη του αντικειμένου) γι' αυτό μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας για οποιοδήποτε ερώτημα – διευκρίνιση, χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε.