Μελέτες

Μελέτες
Η εταιρία μας αναλαμβάνει κάθε τύπου μελέτη όπως, αρχιτεκτονική, διακοσμητική, στατική, μηχανολογική. Όλες οι μελέτες αναλαμβάνονται από εξειδικευμένους ανθρώπους με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία στο χώρο της δόμησης. Η εταιρία μας είναι σε θέση να αναλάβει μελέτες και κατασκευές που απευθύνονται είτε σε επαγγελματικούς χώρους μεγάλης κλίμακας είτε σε καταστήματα και κατοικίες.

Στόχος σχεδιασμού
Σημαντικό για την έναρξη μίας ανακαίνισης ή μίας καινούργιας κατασκευής, είναι η αρχιτεκτονική μελέτη που θέτει σε πορεία τον τρόπο και τις εργασίες που πρέπει να γίνουν σε κάθε χώρο έτσι ώστε να επιτύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν άνετο και λειτουργικό χώρο και να υλοποιήσουμε όλες τις επιθυμίες των πελατών μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Συνεργασία με τον πελάτη
Πριν από κάθε ολοκλήρωση και υλοποίηση μίας μελέτης, φροντίζουμε να έχουμε καταγράψει κάθε επιθυμία και λεπτομέρεια που θα επισημάνει ο πελάτης, που αφορά όλους τους τομείς των εργασιών από την μελέτη μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου.